Top 5 cele mai frumoase genți ale momentului

Fiecare femeie are măcar o geantă sau mai multe pe care o adoră. Geanta este un veritabil accesoriu din domeniul modei, ideal pentru a completa ținutele fără să uite să fie funcțională în același timp.

Fashionistele adoră să schimbe gențile în funcție de ocazii, fiind cel mai bun motiv pentru a cumpăra cât mai multe. Există atât de multe modele frumoase și în vogă, încât chiar că le-ai vrea pe toate, nu-i așa? Și pentru a te ațâța și mai mult, iată care sunt cele mai frumoase genți ale momentului care trebuie să se regăsească și la tine în dressing.

O geantă în nunațe de porotcaliu. Portocaliul este una din cele mai frumoase culori ale primăverii-verii anului 2020. Acest lucru este valabil și pentru genți. Geanta portocalie este cea mai frumoasă alături de o rochie albă, de o cămașă în nuanțe de albastru închis. Va veni cu un plus de veselie și de vitamină pentru toate ținutele tale.

Geanta tip cabas cu imprimeuri. Tote bag este un model de geantă indispensabilă de ceva sezoane încoace. Este mare, este practică și fashionable și geanta perfectă pentru toate cele are au foarte multe lucruri de cărat cu ele. Și în acest an, cele mai frumoase modele sunt cele cu imprimeuri florale și animal.

Geanta bucket. O geantă clasică din piele ideală pentru a duce cu tine peste doar lucrurile necesare. Este perfectă pentru cea mai frumoasă ținută casual șic.

Poșeta cu dungi. Dungile noastre preferate în alb pe negru se invită de acum înainte și pe genți. Pe o geantă, arată minunat alături de cele mai frumoase ținute rock. În plus, este perfectă pentru a pune în valoare un total look negru.

Gențile în nuanțe metalice. Nuanțele de argintiu și de auriu, chiar și de bronz, arată foarte bine nu doar pe pantofi ci și pe genți. Va veni cu o alură cool și cu un plus de lumină.

Un comentariu la „Top 5 cele mai frumoase genți ale momentului

  1. Doamne cat de mult a putut sami placa serialul asta. Intro luna lam vz pe tot si credetima putlockers ca merita cu varf si indesat sal urmariti, inclusiv acel „episod” The last break… pt ca nu e cum spun unii, ca ar fi un film,ci un ultim episod cu incheierea povestii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *