Tendința tropicală, un must have al verii 2020

Ananași savuroși și exotici, frunze de palmier și alte flori precum hibiscusul… ce au toate acestea în comun? Sunt motivele care îți vor invada dressingul în această vară. Sunt elementele cele mai frumoase care vor face din dresingul tău o veritabilă junglă luxuriantă de stil și de cool attitude.

Se pare că tendința tropicală este un veritabil must have atunci când vine vorba despre cele mai frumoase piese vestimentare dar și cele mai frumoase modele de pantofi. Este cea care știe cum să se reinventeze în fiecare an pentru a fi pe placul chiar și celor mai exigente fashioniste înrăite.

Hainele cu imprimeuri tropicale sunt cele care vin cu un plus de veselie pentru dressingul tău și care îți oferă cele mai fresh și pline de vitamină ținute. Ai de unde ales atunci când vine vorba despre motive sau culori- șic, fun, flashy, neon, pastelate…. Deci indiferent de gusturi și de stiluri nu ai nici un motiv să nu o porți.

Se pare că și în anul 2020 ananasul este rege printre imprimeurile exotice. Dar în acest an își va disputa supremația cu un alt motiv care ne duce cu gândul la exotism. Este vorba despre cactus. Cactus mania sau ananas mania… nu prea contează tabăra pe care o vei alege. Vei fi foarte cool și trendy indiferent de motivul ales.

Dar mai ai de unde alege atunci când vine vorba despre cele mai frumoase motive exotice sau tropicale. Frunze de palmieri sau alți arbori exotici, păsări minunate, flori foarte colorate … sezonul estival va fi deci unul vegetal în care vor predomina nuanțele de verde și motivele inspirate de natură. Dar și culorile mai calde precum galbenul, portocaliul, rozul sau roșul.

Cele mai timide pot purta tendința în mici tușe cu ajutorul pantofilor,al genților sau bijuteriilor. Dar cele mai îndrăznețe trebuie să poarte neapărat o fustă, o pereche de pantaloni scurți, un top sau o salopetă inspirate din tendința tropicool.

Un comentariu la „Tendința tropicală, un must have al verii 2020

  1. Foarte bun 123movies serialul , la inceput am avut o impresie proasta cu privire la el dar dupa primele episoade ma captat total si pot spune ca e printre cele mai bune seriale comparandu-se din punct de vedere calitativ cu game of thrones , vikings,walking Dead etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *