Riverdale 4: Trei motive care ne fac să credem că va fi un episod muzical

Sezonul cu numarul 4 al serialului, continuarea sa, « Riverdale revine in curand si fanii abia astepata sa vada daca acesta va avea un episod muzical sau nu. Iata cateva motive care ne fac sa credem ca va fi unul.

Cele doua sezoane precedente aveau unul. Fanii acestui serial stiu foarte bine ca celelalte doua sezoane precedente aveau un episod muzical. Clar un fan al comediilor muzicale, dupa cum sta drept dovada si clipul muzical de la Noile Aventuri ale Sabrinei, Roberto Aguirrre- Sacasa ar putea foarte bine sa reitereze experienta cantecului in cadrului universului Riverdale.

Daca episodul 18 din sezonul 2 relua cantecele din comedia muzicala Carrie, episodul 16, el, cantecele din Heathers. Oare din ce se va inspira atunci sezonul cu numarul 4?

Aceste episoade erau difuzate in partea a doua a sezonului. O intrebare poate sa stea pe buzele fanlor impatimiti, Riverdale- Daca va fi un episode muzical, oare de ce nu l-am vazut pana acum? Cei mai fini observatotri au putut vedea insa ca in precedentele sezoane episoadele muzicale au fost difuzate in partea a doua a sezonului. Urmarea sezonului 4 ne spune deci ca s-ar putea intampla ceea ce asteapta cu totii foarte mult.

Un episod muzical a fost zvonit. Mai mult sau mai putin, un episod muzical a fost anuntat la Comic – Con care a avut loc la San Diego in luna iulie a anului trecut. Informatia a iesit direct din gura lui Roberto Aguirre- Sacasa, adica mister Riverdale himself care dupa cum ne spune si TV insider, a spus ca” Vom mai face inca un episod muzical, dupa cum am facut-o si in sezonul 2 si 3 ».

Deci dupa ce am avut un sezon cu numarul 3 bazat mai mult pe intrigile liceene, sezonul cu numarul 4 s-a centrat si se va centra mai mult pe scolariattea eroilor sai in acest an. In orice caz, se pare ca misterele sunt inca prezente si ca momentele hot vor fi la ele acasa in aceasta continuare a sezonului patru.

In orice caz, anul trecut, am avut dreptul la un Fall Finale exploziv cu destul de multe revelatii. In afara de revenirea lui Evelyn l-am descpperit pe Frank, fratele lui Fred si Dark Betty a revenit si ea. Ba mai mult, se pare ca ea l-a asasinat pe Jughead. In orice caz, asta vor scenaristii sa credem.

Ce am putea spune oare in fata unor astfel de declaratii ? Bring it on !

Fanii isi vor da deci intalnire pe 23 ianuaire 2020 pe Netflix pentru un nou episod, care va continua sezonul cu numarul 4. In orice caz, din imagini, ne putem da seama ca lucrurile nu se vor calma s au linisti in Riverdale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *