Ragnarok, serialul Netflix despre mitologia nordică își dezvăluie trailerul electric

Asteptat pe Netflix incepand cu 31 ianuarie 2020, serialul Ragnarok se dezvaluie prin intermediul unui prim trailer electrizant care anunta o lupta teribila intre Zei si Titani. Anuntat deja de mai multe luni, serialul Netflix scandinav Ragnarok se dezvaluie in sfarsit prin intermediul unui trailer care ne ofera mai multe informatii despre aceasta adaptare moderna a mitologiei nordice.

Actiunea se deruleaza in zilele noastre in oraselul norvegian fictiv Edda (face referire la un ansablu de poeme despre mitologia scandinava) care pare promis unui nou Ragnarok, sfarsitul lumii profetic in mitologia nordica doar daca un erou nu intervine pentru a-l opri. Si acest erou este nimeni altul decat Magne, un elev de liceu dotat cu super-puteri care se va trezi, fara voia lui implicat in aceasta lupta nemiloasa intre descendentii divinitatii nordice precum Odin si Thor si Titanii, decisi sa cutremure aceasta lume din temelii.

Magne se va putea baza pe ajutorul colegilor sai de liceu in aceasta lupta teribila impotriva Raului si pentru a evita ca universul sau sa fie scufundat in haos. Drept urmare, in timp ce iceberg-urile incep sa se topeasca, un grup de adolescenti al carui lider este Magne sunt din ce in ce mai panicati in fata acestor schimbari climatice care afecteaza planeta. Pentru ei nu mai exista nicio indoiala, aceste fapte anunta Ziua Judecatii din Urma adica Rgnarok in norvegiana.

Ragnarok este o poveste despre maturizarea unor elevi de liceu si contribuie in egala masura la crearea unei mitologii nordice noi si surprinzatoare totodata. Dupa cum spuneam mai sus, actiunea are loc in micutul oras fictiv Edda, in mijlocul naturii grandioase norvegiene. Alaturi de personajele serialului suntem martorii unei lumi aflate in plina schimbare: topirea ghetarilor, ierni din ce in ce mai calde, ploi torentiale. Numerosi sunt cei care sustin ca lucrurile se indreapta spre un nou Ragnarok. In mitologia nordica, Ragnarok, adica soarta finala a zeilor, reprezinta o serie de evenimente majore pentru omenire si nu numai, inclusiv o batalie imensa prezisa ce va avea drept rezultat moartea a unui numar mare de figuri majore in lume.

Din distributia serialului Ragnarok fac parte actori precum David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist si Gísli Örn Garðarsson.

Cele sase episoade ale serialului vor fi disponibile incepand cu 31 ianuarie pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *