Personajele din seriale care sunt atât de geniale încât merită un spin-off

Unele personaje din seriale sunt atat de adorate de catre fani, incat acestia sunt de parere ca ar merita cu prisosinta un spin –off.

Eroii si eroinele din seriale, patesc uneori, acest lucru- sunt pusi in umbra din cauza acolitilor lor. Adica unele personaje secundare sunt atat de bune, incat atrag atentia tuturor. Amuzante, carsimatice, emotionante sau total badass, uneori personajele secundare sunt singurul motiv pentru care ne uitam la anumite seriale. Iata deci care sunt personajele cae ar merita cu prisosinta un spin off.

Janet, the Good Place. Chiar daca nu ne prea mai putem bucura de acest serial in acest an, nu avem cum sa uitam de cel mai badass personaj din serial. De-a lungul sezoanelor, este cea care a evoluat cel mai mult, invatand sa se apropie de grupul lui Eleanor, dand cele mai eficienta sfaturi, dar luptandu-se si cu baietii cei rai ca nimenea.

Gina. Brooklyn Nine Nine. Cu cinismul sau si cu atitudinea sa de mi – se –rupe este cu siguranta personajul care ne-a facut sa radem cel mai mult in brigada 99. Si ne-ar placea cu siguranta un serial centrat pe aventurile sale.

Petra, Jane The Virgin. Am vazut ca aceasta este o eroina badass pe care toti fanii si-ar dori sa o aiba in randul celor mai bune prietene. Deci Petra Solan merita din plin un serial bazat pe aventurile sale. Chiar daca nu a avut un rol foarte bun la inceput, de-a lungul sezoanelor a devenit din ce in ce mai buna, mai emotionanta si mai atasanta si a stiut cum sa isi faca un loc in marea familie Villanueva.

Dustin, Stranger Things. Dustin este genul de baiat adorabil pe care toata lumea si l-ar dori ca prieten. Fidel, gata sa se lanseze mereu in aventura, gata sa infrunte pericolele si sa faca orice pentru prietenii sai, Dustin a fost genial in sezonul 3 si formeaza alaturi de Steve Harrington cel mai bun duo.

Phoebe, Friends. Phoebe Buffay este un personaj adorat de toata lumea, foarte carismatica si amuzanta. Era cel mai bun atu al gastii din serial si viata sa turmentata ar merita pe deplin un spin-off.

Cristina, Grey s Anatomy. Dupa 11 sezoane si cele mai interesante si mai captivante cazuri sau aventuri, Cristina a spus la revedere celebrului serial, ajuns deja la sezonul cu numarul 16.

Titus, Unbreakable Kimmy Schmidt. Chiar daca il adoram pe Kimmy, Titus a stiut cum sa faca ca sa ne cucereasca. Carisma sa, pasiunea sa pentru muzica si videoclipurile sale nu au cum sa fie uitate. Nu avem cum sa nu ne amintim de genialul sau imn, „Peeno Noir”, filmat de Lillian sau de propria sa versiune de la melodia lui Beyonce, „Lemonade”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *