Pantofi – cele mai în vogă tendințe ale toamnei

Vara se apropie de sfârşit pentru a face loc lunii septembrie care aduce odată cu ea şi melancolica toamnă. Este deci şi perioada ideală de a descoperi care sunt cele mai în vogă tendinţe pe care ni le rezervă noul sezon.

Botine cu paiete, bascheţi old school, cizme rock and roll, pantofi cu bride sau lăcuiţi…iată care este „meniul” toamnei în materie de tendinţe.

E oficial. Cele mai recente prezentări de modă ale sezonului toamnă-iarnă 2020-2021 sunt cele care dau tonul atunci când vine vorba despre cele mai în vogă tendinţe. Şi un lucru este sigur. Toamna nu va fi deloc tristă.

Uită deci de pantofii mult prea serioşi şi mult prea clasici. În noul sezon pantofii vor fi cei mai veseli, cu paiete sau cu imprimeuri wild tip leopard.

În ceea ce priveşte modelele, vedete vor fi pantofii babies cu toc. Adică pantofii perfecţi pentru un look şic şi retro care te vor ajuta să te transformi într-o veritabilă baby doll. Bridele lor drăguţe şi modelul lăcuit sunt cele mai frumoase în această toamnă. Alte vedete ale sezonului- pantofii mai boyish precum mocasinii, pantofii loafer sau derby. Cea mai mare noutate- pantofii tip derby care sunt foarte în vogă alături de platforme.

Se reîntorc în forţă şi pantofii cu un model mai rock sau mai punk precum botinele Chelsea Boots, cizmele de motociclist foarte rebele, celebrele rangers militare sau botinele cu ţinte foarte badass.

În ceea ce priveşte materialele, paietele, imprimeurile leopard, catifeaua, vinilul sau detalii transparente sunt cele mai în vogă. Trebuie deci să mizezi neapărat pe pantofii tip escarpen încrustaţi cu paiete, pe cizmele cu un imprimeu mai wild, botinele transparente sau pe cele cu ştrasuri.

Dar şi bascheţii continuă să fie foarte în vogă. Marii clasici precum Nike Cortez, Adidas Gazelle sau Reebook vor fi cei mai trendy în 2021.

Franjurii, pielea suede, motivele de tot felul sau buclele sunt foarte trendy şi ele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?