Pantalonii palazzo sunt pantalonii atemporali

Foarte multă lume a auzit de pantalonii indemodabli și atemporali palazzo, dar nu mulți știu despre ce este vorba. Sunt cei mai trendy pantaloni, foarte largi și fluizi, cu talie înaltă, cei mai confortabili cu cele mai frumoase imprimeuri sau uni.

Pantalonii palazzo sunt pantalonii care se pot purta cu cele mai frumoase sandale cu toc din lemn sau cu platformă pentru cele mai interminabile picioare. Sunt pantalonii care se potrivesc oricărei siluete sau oricărui stil.

De ce sunt oare atât de în vogă sau atemporali? Deoarece au un minunat stil seventies. Și stilul seventies cu piesele sale vestimentare precum rochia tip portofel, fusta midi sau din piele suede, pantofii cu toc pătrat, franjurii, pantalonii evazați sau imprimeurile florale este cel mai trendy în acest sezon. Dovada în acest articol cu câteva idei de ținute de purtat în orice circumstanțe.

Un look boem. Adică cel mai frumos look boem alături de pantalonii palazzo cu imprimeuri și cele mai frumoase bijuterii etnice. Poartă la ținută o cămașă sau un top mai lejer și nu vei da greș. Sandalele fără toc sau cele cu talpă din lemn îți vor pune cel mai bine ținuta în valoare.

Un look șic. Panalonii palazzo sunt perfecți pentru cele mai frumoase ținute de working girl. Pantalonii palazzo în nuanțe de alb, de negru sau de nude sunt cei mai șic. O cămașă albă cu un guler tip lavalieră sau în V, o pereche de pantofi tip escarpen și o geantă stilată.. și gata ai cea mai frumoasă ținută.

Un look casual. Un look care se poate purta peste tot obținut cu ajutorul unor pantaloni în nuanțe de roșu sau al celor mai frumoase imprimeuri. Un tricou simplu sau un top alb poate completa foarte bine ținuta. Bascheții de genul celor Stan Smith vor sublima cu siguranță ținuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *