iPhone 11 Pro Review

iPhone 11 Pro este noul smartphone lansat de Apple. Multa lume se intreaba daca se ridica la inaltimea celor 1159 de euro. Raspunsul il veti afla in acest review complet al lui iPhone 11 Pro, un smartphone ultra puternic si care umple numeroasele lacune ale lui iPhone XS.

Orice pasionat de tehnologie stie ca lansarea unui nou iPhone este intotdeauna un eveniment in sine. Apple isi urmeaza nestingherit cadenta de actualizari odata cu lansarea lui iPhone 11 Pro si 11, cu diferente subtile intre cele doua.

Design si hardware. In timp ce batalia in ceea ce priveste Android se da intre combinatia SoC/cantitate de RAM, Apple nu pare sa fie mereu interesat de acest aspect. Succesorul lui A12 bionic, procesorul A13 Bionic este pur si simplu cel mai puternic procesor de pe piata la momentul actual. La toate acestea se adauga integrarea perfecta intre software si material si se obtine un smartphone extrem de rapid in ciuda faptului ca nu are foarte multi RAM (4GB RAM). Apple avea deja un avans in fata rivalilor nu doar in ceea ce priveste procesorul insa adevarul este ca A13 depaseste Snapdragon 855+, cel mai puternic la momentul actual pentru Android.

Marca a fost intotdeauna recunoscuta pentru calitatea design-ului sau si incepand de la iPhone X lucrurile s-au schimbat considerabil. Pe iPhone 11 Pro regasim un design aproape identic cu cel al lui iPhone XS cu un breton inca consecvent si contururi mai importante decat la concurentii directi precum Huawei Pro Pro sau Samsung Galaxy Note 10. Ecranul este un OLED de 5,8 inchi si foloseste tehnologia LCD pe ecran.

Un mare punct negru pentru iPhone 11 Pro este gestiunea stocarii. Doar 64 GB pentru un smartphone de 1159 de euro. Este cu adevarat pacat, o versiune de 128 GB ar fi fost mai logica. In ceea ce priveste noutatile, de mentionat este Dark Mode, asteptat de mai multa vreme. A doua noutate consta in accesul la retele Wi-Fi si aparate Bluetooth direct din centrul de control.

Foto. iPhone 11 Pro beneficiaza de 3 aparate foto, senzorii sunt capabili sa filmeze si in 4K in 60 de imagini pe secunda, noua dovada de putere a procesorului A 13 bionic.

Autonomie. Autonomie lui iPhone 11 Pro este excelenta. Apple anunta 4 ore in plus fata de iPhone XS.

iPhone 11 Pro este super puternic. Partea foto este foarte buna, autonomia este in sfarsit la nivelul asteptat. iOS 13 este inca cel mai bun. Finisajele sunt excelente insa design-ul nu se ridica la inaltimea concurentilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *