Galaxy A91 – Samsung oficializează existența sa

In timp ce Galaxy A90 se lasa inca asteptat, se pare ca constructorul coreean lucreaza deja la Galaxy A91. Prevazut pentru anul viitor, acest smartphone situat intre gama premium si mid range ar trebui sa fie compatibil cu incarcarea rapida 45W.

Multa vreme, Samsung s-a multumit cu o incarcare maxima de 25W. Cu Galaxy Note 10 +, Samsung a inceput sa propuna o compatibilitate cu incarcarea rapida 45W. O putere de care ar trebui sa beneficieze si Galaxy A91 anul viitor cand urmeaza sa fie lansat. Dupa cum a remarcat si site-ul Sam Mobile, specializat in actualitatea constructorului coreean, Samsung a publicat pe un site bulgar fisa incarcatorului sau rapid 45W disponibil pentru Galaxy Note 10+. Printre aparatele mentionate, compatibile cu acest tip de incarcare se numara Galaxy Note, Galaxy Note 10+ dar si Galaxy A91.

Patru aparate foto asteptate pentru Galaxy A91. Galaxy A91 nu a fost inca prezentat in mod oficial de Samsung. Spre deosebire de predecesorul sau, A91 ar trebui sa fie lansat la sfarsitul anului. Va amintim faptul ca Galaxy A90 ar trebui sa fie dotat cu un procesor Snapdragon 855 precum si cu o compatibilitate 5G. Insa despre A91 nu se stiu inca prea multe lucruri. Logic, ar trebui sa fie mult mai bun decat predecesorul sau. In plus, Samsung si-a anuntat deja intentia de a-si reinnoi gama A. Succesorul lui Galaxy A10 ar trebui deci sa fie A11 iar cel al lui A30 ar trebui sa fie A31 si asa mai departe, pana la A91.

Conform site-ului Sam Mobile, Galaxy A91 este asteptat pentru anul viitor si ar trebui sa beneficieze de un aparat foto de 108mpx, de un aparat foto ultra unghi-larg cu un aparat foto de 16mpx, de un teleobiectiv cu zoom 5x si de un senzor ToF.

Inca nu se stie cand va fi Galaxy A91 anuntat in mod oficial. Insa cu siguranta Samsung va gasi cel mai potrivit moment pentru a face acest lucru deoarece predecesorii sai, A90 si A11 ar trebui sa fie lansati inaintea sa.

In cazul in care nu stiai de unde vine litera A cu care a fost botezata aceasta gama iti spunem noi. Vine de la Alfa si seria a fost lansata in 2014. Este alcatuita din terminale de la jumatatea gamei produse de Samsung si vin cu o serie de specificatii puternice dar si cu materiale premium. Alfa este folosit in limba engleza ca sinonim pentru inceputul dintr-o serie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?