Dollface, serialul despre sisterhood, de pe Hulu

Dollface este serialul care te va face sa vrei sa te reunesti cu prietenele tale cat mai repede. Dollface este cu alte cuvinte, un serial comic, unde se trateaza tema prieteniei dintre fete si sisterhood-ul, un serial constituit din 10 episoade de 30 de minute.

Dollface este disponibil pe platforma Hulu. Este un serial a carui actiune se desfasoara la Los Angeles si care spune povestea lui Jules care tocmai a fost parasita de iubitul sau dupa cinci ani de relatie.

Singura cu ea insasi, isi da seama de faptul ca si-a ingnorat foarte multa vreme prietenele din cauza cuplului si ca nu mai are mare lucru in viata sa, care sa nu aiba o legatura directa cu iubitul sau.

Serialul are o parte de absurd deoarece numeorase scene sunt metafore si se petrec doar in capul lui Jules.

De exemplu, atunci cand ia anumite decizii, se regaseste brusc in fata unui platou de televiziune, trebuind sa aleaga sa mearga la o petrecere si sa isi faca prieteni sau sa stea la ea acasa si sa resimta drept urmare FOMO- fear of missing out, acel sentiment de a fi pierdut un eveniment cool unde toata lumea era in afara de tine.

O femeie cu cap de pisica isi face in mod regulat aparitia si joaca rolul unui fel de ghid sau inger pazitor. Jules isi da seama foarte repede de faptul ca este foarte singura si decide sa reia legaturile cu cele doua prietene ale sale foarte vechi.

Dar acest lucru nu va fi deloc usor mai ales cu cea mai buna prietena a sa care nu a trecut bine peste faptul ca a fost abandonata de Jules.

Dollface este un serial satiric cu o multime de clisee mai ales in ceea ce priveste prietenia. Dar este si un serial comic cu provire la femeile din generatia millenials.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *