Denim – modele must have pentru vara lui 2021

Denimul este cu siguranță materialul întâlnit cel mai des în dressingul celor mai înrăite fashioniste. Și nu e de mirare. Este un veritabil must have, care traversează sezoanele fără să de demodeze, știind cum să se reinventeze.

Iată care sunt modelele de piese vestimentare din denim must have pentru vara anului 2021.

Fusta de blugi. Fusta mini de blugi nu mai este în vogă de ceva sezoane încoace. Nicio problemă. Ai alte modele din care poți alege. O fustă midi evazată, o fustă de blugi cu nasturi în față, o fustă tip creion din denim, o fustă tip trapez… cele mai frumoase sunt cu siguranță cele cu nasturi în față.

Blugii bootcut. Iată un model de blugi must have. Blugii cu un model evazat, emblematici în anii 1970, sunt cei care te vor ajuta să ai picioare interminabile și fine. Sunt perfecți deci pentru cele care au forme mai generoase. Sunt cei care îți vor pune în valoare toate atuurile. Un model nou care se remarcă- blugii kick flare, evazați brusc de la nivelul genunchilor.

Salopeta. Fie cu pantaloni scurți, fie cu pantaloni lungi, salopeta din denim este un veritabil must have sezon după sezon. Este cea care te va pune în valoare și te va face să te simți ca pre vremea copilăriei. Sarafanul din denim este o altă alegere potrivită.

Blugii decorați. Pe lângă blugii deșirați sau cei simpli, skinny, mai ai o altă opțiune atunci când vine vorba despre a purta cele mai frumoase modele de blugi- blugii cu aplicații precum dantela, blugii gen patchwork cu fâșii de materiale colorate peste tot sau blugii cu un model de biker. Vei găsi cu siguranță un model care să te atragă și care să te ajute să te remarci.

Ce model de denim must have vei alege?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?