De ce toată lumea va purta pantofii slip on?

A trecut ceva vreme de când pantofii slip-on au părăsit lumea skaterșilor, cea plină de skate- parkers pentru a cuceri inima celor mai înrăite fashioniste. Nu e de mirare că sunt din ce în ce mai în vogă. Sunt pe jumătate bascheți joși, pe jumătate șoșoni și sunt cei mai pratici și mai stilați prin excelență.

Vrei să fii cea mai confortabilă și cea mai stilată în acest sezon? Citește acest articol în acest caz.

Pantofii slip –on sunt la origine niște bascheți de skateri. Ei bine, da. Deveniți celebri datorită faimoasei mărci Vans și a modelelor sale culte precum imprimeul tip șah sau a motivului leopard, pantofii slip-on au fost mai întâi prezenți pe rampele de skate înainte de ataca jungla urbana. Cu alte cuvinte, strada este cea mai bună sursă de inspirație pentru cele mai în vogă tendințe.

Dar în același timp, trebuie să recunoaștem că aceste modele de bascheți sunt extrem de practice. Datorită elasticului său lateral, dar și a platformei sale groase plate te vei simți ca și cum ai purta cea mai confortabilă pereche de șoșoni de casă.

Pantofii fără toc, cu talpă joasă sunt cei mai trendy în sezonul primăvară-vară 2020. Bascheții joși, de tip slip on sunt cei care se pot adapta tuturor ținutelor și stilurilor. Sunt rock and roll dacă alegi să porți un model negru sau cu ținte, șic dacă alegi un model cu imprimeu piton, pop dacă alegi cele mai frumoase nuanțe de corail sau neon, sport șic cu cele mai frumoase modele albe…

Și pantofii slip on se pot purta atât cu o pereche de blugi boyfriend cât și cu o pereche de blugi sau pantaloni slim, o pereche de pantaloni scurți, o rochie, o fustă sau o salopetă. Acești pantofi sunt adevărați cameleoni ai stilului.

Să recapitulăm: sunt confortabili, stilați, sunt pratici, sunt foarte ușor și rapid de încălțat, se adapteză tuturor stilurilor, au modele de la cele mai clasice până la cele mai funky…. Te-am convins că sunt cele mai frumoase modele de pantofi ai acestui sezon?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?