De ce nu-mi place să văd trailerele filmelor

N-am fost niciodată un mare fan al filmelor sau serialelor dar pot spune că am urmărit un număr considerabil la viața mea ținând cont că-mi petreceam destul de mult timp cu prietenii care erau (și sunt, unii) amatori de filme de toate genurile. Singur nu cred că am văzut vreun film, sau în cel mai rău caz maxim câteva dar și alea jumătate spre trei sferturi că mă plictiseam, le închideam și-mi vedeam de treaba mea.

De obicei, înainte să ne hotărâm la ce film să ne uităm sau înainte să-i dăm play unuia pe care-l aveam deja în calculator, căutam trailerul pentru a ne forma o idee despre film și pentru a afla mai concret dacă merită să ne uităm la el sau nu. Ideea e că mie niciodată nu mi-a plăcut să mă uit la trailerele filmelor, să citesc recenzii sau să-mi povestească cineva înainte cam ce s-a întâmplat prin acesta deoarece îi lua tot farmecul.

Mie mi-a plăcut din totdeauna să risc, să fiu curios, să testez și să explorez cât mai multe lucruri noi, dacă aflam dinainte ceea ce o să se întâmple deja lucrurile deveneau plictisitoare și nu mai aveam niciun chef să văd filmul respectiv.

Indiferent dacă la final constatam că filmul a fost foarte prost și nu mi-a făcut plăcere să-l văd, tot nu regretam că nu am văzut trailerul și nu am știut că nu e pe placul meu. Priveam în orice astfel de situație partea bună a lucrurilor și mă bucuram că am mai explorat ceva și nu am primit totul dinainte.

În încheiere vă recomand să încercați cât mai multe lucruri noi, să explorați, să fiți curioși, să fiți diferiți și să faceți lucruri chiar dacă alte persoane vă taie toate speranțele spunându-vă că n-aveți nicio șansă de succes. Aceia sunt oamenii care plantează semințe negative. Urmărește-i și vei vedea cum ei cad cu fiecare pas pe care tu-l faci să te ridici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *