Cum arată site-ul skyscanner.ro?

Skyscanner este un site foarte util pentru cei care urmeaza sa plece in vacanta. Cu ajutorul acestuia pot fi gasite cele mai bune bilete de avion, cele mai bune optiuni de cazare, dar si variantele perfecte pentru inchirieri auto. Practic, este un site cu ajutorul caruia oricine isi poate planui vacanta de la A la Z! Cum arate site-ul?

Cont
Site-ul skyscanner.ro poate fi utilizat atat de persoanele care au un cont, cat si de persoanele care nu au. Acesta este unul dintre avantajele acestei pagini Web. In plus, folosirea site-ului este gratuita!

Categorii
Principalele 3 categorii spre care se pot indrepta internautii pe site-ul Skyscanner sunt urmatoarele: zboruri, hoteluri si inchirieri auto! Cei care doresc sa-si caute bilete de avion, trebuie doar sa introduca locul de plecare si destinatia dorita, impreuna cu datele aferente. De asemenea, pentru ca utilizatorii din mediul virtual sa poata gasi cele mai bune preturi, Skyscanner le pune la dispozitie posibilitatea de a vedea preturile la biletele de avion pentru o luna intreaga! In plus, cei care nu sunt hotarati inca in legatura cu o destinatie pentru vacanta, pot accesa harta de pe site, care este foarte utila si practica!

Informatii utile
In partea de jos a site-ului, cei care urmeaza sa plece in vacanta pot gasi informatii utile, care sunt impartite in 3 mari categorii: Exploreaza, Parteneri, Companie, Ajutor. Prima sectiune este foarte interesanta, pentru ca include informatii despre orase, city break-uri, aeroporturi, tari, linii aeriene, zboruri, hoteluri, inchiriere automobile si aplicatie. Cat despre categoria Companie, aici se pot gasi informatii despre Skyscanner, dar si detalii despre joburi disponibile in domeniu!

Culori si fonturi
Albastrul este culoarea predominanta a site-ului Skyscanner, iar fonturile sunt foarte simple, fiind usor de citit si inteles.

Site-ul Skyscanner a fost gandit astfel incat sa fie practic si util, putand fi folosit de pe orice tip de device: telefon mobil, laptop, tableta sau calculator personal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *