Cele mai blestemate filme din istorie

Accidente stranii, decese si fenomene inexplicabile, aceste filmari pentru filme horror sunt reputate pentru faptul ca au fost bantuite, de-a dreptul blestemate.

Horror pe platourile de filmare
Intre realitate si fictiune nu este decat un pas. Numerosi sunt actorii care au avut o serie de experiente neplacute atunci cand erau in plina filmare. Decese, fenomene stranii sau accidente…concurs de circumstate sau veritabile blesteme?

Poltergeist
Este fara indoiala unul din cele mai cunoscute filme 123 movie watch horror din istorie. Lansat in anul 1982, Poltergeist este un film horror american realizat de catre Tobe Hopper, produs de Steven Spielberg. Insa, filmul este celebru si datorita povestii care se ascunde in spatele filmului.

Accidente stranii, decese in lant…in timpul filmarilor, un accident mecanic l-a costat viata pe tanarul Oliver Robins, care interpreteaza rolul fiului familiei. Se pare ca a fost strangulat cu adevarat. In noiembrie 1982, Dominique Dunne, care interpreteaza rolul fiicei mai mari este victima unei ucideri prin strangulare, este ucisa de fostul sau iubit.

The Exorcism of Emily Rose
Adaptarea povestii adevarate ale tinerei de origine germana Anneliese Michel a fost lansata in anul 2005. O tanara in varsta de 18 ani moare in urma ranilor provocate de o sedinta de exorcism. Jennifer Carpenter, care interpreteaza rolul lui Emily Rose a declarat ca a avut impresia ca cineva o urmareste dupa o zi de filmari.

The Nun
Este un film horror american realizat de Corin hardy si lansat in anul 2018. Filmul spune povestea lui Valak, un demon disimulat sunb trasaturile unei calugarite terifiante pe care o putem vedea si in Conjuring 2. The Nun este filmul cu numarul cinci din universul Conjuring. Este o poveste adevarata? Nu, linisteste-te. Insa, chiar daca aspectul calugaritei este in intregime imaginat, filmul a avut si el parte de fenomene stranii.

Filmarile au avut loc intr-o fortareata de la noi din tara. Productia a construit o biserica si, chiar daca platoul a fost sfintit si binecuvantat, realizatorul Corin Hardy afirma ca s-a confruntat cu fenomene stranii. A descoperit o amprenta stranie in praf si a vazut mai apoi fantomele a doi soldati romani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *