Bluza victoriană, un must have în anul 2021

Bluza victoriană ți se pare a fi rigidă? Ei bine, nu e chiar așa. E adevărat că datorită gulerului său înalt și cu volănașele de la mâneci poate să pară puțin impresionantă. Dar este un veritabil must have de la tine din valiză în această vară, oriunde ai merge. Te va face să strălucești peste tot.

Bluza victoriană este extrem de feminină, de romantică și de clasică în același timp. Cu ea vei ajunge în Anglia secolului XIX. Stilul său sofisticat se poate calma puțin cu cele mai în vogă piese vestimentare ale acestui sezon. Adică cu o pereche de blugi cu talia înaltă sau cu cele mai frumoase fuste ale sezonului.

Bluza victoriană arată cel mai bine la o fustă scurtă. Un model tip trapez, purtat alături de o pereche de sandale cu platformă va arăta cel mai bine alături de accesorii cu un imprimeu piton. Dar și de o curea lată care să îți marcheze talia.

Dacă vrei un look mai minimalist alături de bluza victoriană, poart-o la o pereche de pantaloni mai fluizi sau mai colorați. Sau de o fustă tip pantalon. Detaliile colorate vor pune cel mai bine în valoare o bluză din dantelă bej.

Pantalonii scurți pot sparge puțin latura mult prea strictă a bluzei victoriene. In această vară va trebui să îi alegi pe cei din denim brodat. Sunt tendința momentului. În ceea ce privește accesoriile și pantofii, poartă o pereche de sandale tip gladiator înalte, o geantă tip messenger, o capelină și o brățară minimalistă la cea mai frumoasă ținută de inspirație etnică.

Bluza victoriană, fluidă, aeriană, arată foarte bine și o fustă lungă gipsy de vară dar și la o fustă de blugi.

Este cea care te va ajuta să fii cea mai romantică dar și cea mai sexy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *