Bermudele, ideale pentru cele mai cameleonice ținute

Pantalonii scurți tip bermude și-au făcut deja marea intrare printre cele mai în vogă tendințe ale sezonului. Nu știi însă ce stil, ce model sau ce lungime să alegi în funcție de siluetă? Vei afla în acest articol.

Din blugi, eleganți cu pense, cu o lungime midi sau din cele mai fluide materiale…. Bermudele nu sunt deloc demodate. Ba din contră, îți pot pune cel mai bine ținutele în valoare.

Bermudele din blugi. Pantalonii scurți tip bermude din blugi sunt mult mai frumoși decât pantalonii scurți din blugi. Cei cu o lungime până la genunchi îți vor oferi un look 100% casual. Cei cu o croială dreaptă, ușor largi la nivelul genunchilor arată cel mai bine alături de un tricou tip boyfriend, cu un guler în V sau drept. Pentru un efect mai rock poartă un model destroy alături de o cămașă mai fină în nuanțe de negru sau de kaki. În picioare poartă o pereche de bascheți.

Bermudele cu pense. Fusta dreaptă sau cea tip creion nu este cea mai elegantă sau cea mai șic piesă vestimentară din dressing, ci bermudele cu pense. Cei care au o lungime care ajunge până deasupra genunchiului, buzunare laterale și în spate se potrivesc oricărei morfologii. Detaliul șic sunt pensele de la nivelul genunchilor. Negrul și bleumarinul sunt cele mai frumoase culori de purtat cu o cămașă albă structurată în talie și ce mai frumoși pantofi tip escarpen.

Bermudele din materiale fluide. Nu sunt chiar atât de ușor de purtat dar sunt foarte frumoși. sunt lejeri, sunt eleganți iar cei din in sau bumbac cu buzunare laterale sunt cei mai frumoși. Au tendința de a tasa silueta deci nu miza pe culorile puternice. Modelele în nuanțe de bej, de negru sau de alb se pot purta cel mai bine alături de o cămașă fluidă sau din denim. Belerinii sunt cei mai frumoși pentru a completa ținua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *