4 piese vestimentare de împrumutat de la partener

Te-ai săturat de hainele tale? Dar nu vrei să îți reînnoiești în totalitate garderoba sau nu găsești nimic pe placul tău în magazine? Ce ar fi să dai dovadă de puțină inventivitate? Dacă nu îți găsești inspirația atunci când te uiți la mulțimea de bluze, fuste sau rochii din dreesing, ce ar fi să te îndrepți înpsre dressingul partenerului tău?

În mai puțin de cinci minute poți compune cele mai trendy, cele mai frumoase și cele mai cool ținute androgine sau cu un stil masculin-feminin. Iată deci care sunt piesele vestimentare pe care le poți împrumuta din dressingul partenerului pentru a fi cea mai frumoasă și cea mai stilată.

Geaca sau vesta din denim. Gecile sau vestele foarte largi, oversize, XXL, loose… spune-le cum vrei, sunt foarte trendy în acest sezon. Numai bine. Poartă geaca sau vesta de blugi a partenerului alături de o pereche de pantaloni negri, de o bluză albă feminină pentru cel mai frumos look într-un stil boyfriend.

Cămașa albă. Orice bărbat, la fel ca orice femeie are cu siguranță această piesă vestimentară clasică în dressing. O poți purta pe cea a partenerului la o fustă tip creion pentru un plus de relaxare și confort la birou. O poți purta și înnodată peste un tricou pentru cel mai frumos look casual.

Sacoul tip smoching. Daca blazerul sau sacoul partenerului nu are umerii prea largi, il poti imprumuta fara probleme. Îl poti purta deschis peste o rochie de seara foarte feminina sau accesorizat cu o curea lată din piele.

Tricoul. Dar nu orice tip de tricou ci cel alb, oversize pe care îl poți înnoda pentru a structura puțin ținuta. Alături de o fustă tip trapez sau din blugi arată cel mai bine. Vei obține cele mai feminine și mai sexy ținute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *