4 modele de sandale pentru această vară

Dacă există vreun model de pantofi pe care nu ai cum să îl ignori în sezonul estival, ei bine acestea sunt sandalele. Mai ales cele fără toc, cât mai decupate care îți lasă picioarele să respire.

De ce le iubim atât de mult? Deoarece te ajută să te dezvălui cu feminitate, cu senzualitate, cu glamour, pentru că sunt foarte confortabile, practice și sunt veritabile accesorii când vine vorba despre modă.

Sandalele sunt cele care te ajută să îți afirmi stilul și să compui o mulțime de ținute unele mai variate ca celelalte. Există o mulțime de modele variate de sandale pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Și arată atât de frumos alături de cea mai colorată manichiură și de picioarele bronzate….

Iată însă care sunt modelele must have de sandale pentru vara anului 2020:

Sandalele cu șireturi. Sunt cele mai trendy sandale ale verii anului 2020. Un veritabil must have care îți vor pune picioarele în valoare și care te vor face să arați ca o veritabilă gladiatoare sau o zeiță. Arată minunat alături de o pereche de pantaloni scurți și de o rochie scurtă.

Sandalele cu irizeuri. În nuanțe pastelate sau metalice, sandalele cu irizeuri sunt de mare efect. Sunt foarte ușor de purtat cu o pereche de blugi boyfriend sau alături de o rochie neagră sau albă. Sunt cele care vine cu o alură feminină și lejeră pentru toate ținutele tale.

Sandalele cu franjuri. Franjurii sunt detaliile care îți vor pune în valoare toate ținutele în vara anului 2020. Sunt peste tot, de la cele mai frumoase genți, fuste sau rochii până la sandale. Vei obține cu ajutorul lor un look boem în stil gipsy sau în stil seventies care te va pune cel mai bine în valoare.

Sandalele ornate cu bijuterii. Ștrasuri, pietre prețioase sau semi-prețioase… ai de unde alege atunci când vine vorba despre a purta adevărate bijuterii la picioarele tale. Alături de o salopetă sau o rochie vei obține un look ultra feminin și glamour.

Un comentariu la „4 modele de sandale pentru această vară

Faci un comentariu sau dai un răspuns?