4 idei de ținute maxi pentru orice sezon

Ai impresia că hainele maxi, loose, lejere se potrivesc unui singur sezon? Ei bine, nu e chiar așa. Piesele vestimentare maxi se pot purta în orice sezon, dar stilul ultra lung este cea mai bună idee pentru sezonul primăvară-vară 2020. Este cel care poate completa de minune o ținută primăvăratică, dar și unul mai lejer.

Iată câteva idei de ținute în vesta maxi, tricoul maxi, bluza sau rochia maxi pentru cele mai vibrante ținute.

Vesta maxi. Se poate purta foarte bine cu un tricou alb simplu, cu un maiou alb sau negru și alături de o pereche de blugi cu talie înaltă sau evazați. Dar și alături de o rochie estivală.

Tricoul maxi. Tricoul este o piesă vestimentară esențială pentru sezonul estival. Tricoul maxi simplu, lejer se poate purta cu orice, de la denim, până la cea mai frumoasă pereche de leggings din piele ecologică. Îl poți scurta puțin în partea din față, înnodându-l pur și simplu. Poată-l cu pantaloni din denim cu talia înaltă și vei obține cel mai frumos look maxi cu putință.

O bluză maxi. Bluzele maxi sunt cele mai elegante, dar și cele mai trendy. În plus, sunt cele care îți vor pune orice ținută în valoare, mai ales dacă sunt accesorizate cu o curea. Poartă deci o bluză roșie maxi, accesorizată cu o curea din piele sude, alături de cea mai frumoasă pereche de blugi skinny. Vara o poți purta o cămașă maxi descheiată peste o bustieră. O mai poți înnoda în față și o poți purta alături de o pereche de blugi destroy.

Rochia maxi. Nu ai cum să dai greș cu rochia maxi. Mai ales cu rochia tip cămașă. Una cu dungi, purtată cu o pereche de sandale în nuanțe de maro, cu bijuterii tribale și cu o pălărie te va ajuta să ai cel mai frumos look estival.

Un comentariu la „4 idei de ținute maxi pentru orice sezon

  1. Schindler’s List pe 123 movies

    PROBABIL CEL MAI BUN FILM FACUT VREODATA !!!

    NU TREBUIE RATAT UN FILM PE CARE NU O SAL UITI NICIODATA CATE ZILE VEI AVEA PE ACEST PAMANT !!!

    NEAPARAT VEDETIL !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *