3 idei de ținute frumoase cu umerii dezgoliți

Piesele vestimentare cu umerii dezgoliți sunt un veritabil must have din acest sezon. Sunt cele care se pot adapta tuturor gusturilor și stilurilor și care te pot pune în valoare cu clasă. Iată trei ținute feminine și romantice care să te inspire.

Se pare că sezonul primăvară-vară 2020 va fi unul plasat sub semnul senzualității. Umerii trebuie să se dezgolească și să fie puși în valoare de cele mai frumoase topuri, rochii, cămăși cu mâneci trei sferturi sau cropped-tops. Trebuie să găsești neapărat modelul potrivit și să îl porți așa cum trebuie. Nu știi cum?

Pentru un look delicios de boem. Pentru un minunat look seventies din piele suede poartă o fustă tip portofel la un top cu umerii dezgoliți cu detalii din tul brodat. În picioare trebuie să porți sandale cu șireturi. În acest fel, vei reuși să porți trei piese vestimentare extrem de trendy în acest sezon.

Pentru un minunat look prepy-șic. Poți încerca să te joci cu cele mai frumoase contraste și să porți un top Bardot delicat cu volănașe, la o fustă tip patinatoare din piele. Accesorizează totul cu o curea aurie care îți va pune cel mai bine în valoare ținuta. Pantofii tip derby sunt cei care te vor ajuta să ai un minunat look preppy.

Pentru un destroy foarte fin. Blugii deșirați sunt foarte în vogă și în acest sezon. Un top cu umerii dezgoliți va veni să accentueze latura destroy a pantalonilor. O pereche de bascheți albi pot completa de minune ținuta.

Piesele vestimentare cu umerii dezgoliți sunt piese vestimentare glamour, sexy, trendy, romantice…nu au cum să nu îți placă. Deci dacă vrei să fii cu orice preț cea mai stilată și cea mai șic în acest sezon, aceasta este piesa vestimentară pe care trebuie să te bazezi.

Un comentariu la „3 idei de ținute frumoase cu umerii dezgoliți

Faci un comentariu sau dai un răspuns?