3 feluri în care poți purta rochia roșie cu succes

Rochia roșie este cel mai bun atu atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute sau despre seducție. Este cea care te ajută să fii cea mai sexy, cea mai sigură pe tine și cea mai senzuală. Dar trebuie să știi cum să o porți sau să îndrăznești să o porți.

Culoarea ca de foc a rochiei roșii, pasională, îndrăzneață și pasională te va seduce și pe tine cu siguranță în acest sezon primăvară-vară 2020. Nu uita că nuanța de Roșu Fiesta este una din culorile recomandate de Pantone o referință când vine vorba despre culorile în vogă.

Iată câteva idei care să te inspire atunci când vine vorba despre rochia roșie:

Rochia roșie pentru un minunat look estival. Roșul este o nuanță potrivită pentru orice sezon. Vara, o rochie mai loose, mai lejeră sau mai fluidă, scurtă, cu bretele fine este cea mai potrivită alegere. Cu volănașe sau puțin mai transparentă pentru a lăsa să se întrevadă sutienul negru din dantelă este o opțiune mult mai sexy.

O poți purta la o geantă mini cu bandulieră și la sandale tip gladiator pentru un look estival minunat. Pe lângă nuanțele de roșu fiesta, poți miza și pe nuanțele de roșu bordo sau de roșu care dă înspre portocaliu.

Pentru un stil sportswear. O rochie cu un model de patinatoare sau tip portofel este cea mai potrivită în acest caz. O nuanță de roșu viu va fi pusă în valoare cel mai bine de o pereche de Converse cu detalii roșii. Dar și o geantă albă și ochelari de soare cu monturi tot albe.

Pentru o seară fabuloasă. Modelul lung este perfect pentru seară. Cea mulată cu crăpătură este perfectă pentru un look glamour dar șic. Pentru un garden party poți miza fără probleme pe o rochia maxi mai vaporoasă și mai voluptoasă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?