3 feluri în care poți purta bascheții cu un look șic

Până acum ceva vreme, nu ne imaginam ținutele de stradă sau ținutele elegante alături de bascheți. îi purtam doar la sală sau la trening, pentru a face cumpărături sau pentru a alerga. Toată lumea avea impresia că nu poate să fie șic și feminină alături de bascheți sau sneakerși.

Aceste lucruri s-au schimbat însă. Bascheții arată minunat la cele mai originale dar și la cele mai șic și mai feminine ținute. Iată câteva idei care să te inspire.

Alături de o fustă cu imprimeuri. O pereche de teniși mai sobri și mai minimaliști arată foarte bine la o fustă midi sau la o fustă cu un model trapez din material fluid. Pe lângă latura sa retro, purtată alături de un top cropped vei obține cel mai glamour și mai feminin look.

Alături de cei mai eleganți pantaloni de costum. O ținută ideală pentru cele care iubesc să se joace cu cele mai frumoase ținute. Bascheții purtați la o pereche elegantă de pantaloni de costum și la un blazer mai elegant arată cel mai bine pentru cele mai șic și cele mai feminine ținute.

Pentru o seară mai specială, un sacou mai elegant și mai oversize este cea mai bună alegere. Poți alege un sacou cu un decolteu mai adânc și să nu porți nimic pe sub el dacă ești mai îndrăzneață. O culoare mai puternică și mai veselă precum albastrul regal sau portocaliu este cea mai bună idee.

Alături de o rochie lungă. Pentru cel mai boem și mai feminin look, o rochie lungă în nuanțe de roșu aprins este cea mai bună alegere. Sau una cu imprimeuri florale pentru a fi boemă până la capăt.

Bascheții pot să fie imaculați, cu detalii aurii sau argintii, cu imprimeuri, mai joși, mai înalți… ai de unde alege pentru cele mai frumoase ținute.

Un comentariu la „3 feluri în care poți purta bascheții cu un look șic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?